TAOD ’22 B2B

The Art Of Drinks B2B is een platform waar producenten, importeurs en distributeurs van bier, wijn, gedistilleerd en non-alcoholisch hun mooiste dranken laten proeven. The Art Of Drinks is op zondag 30 en maandag 31 oktober exclusief toegankelijk voor slijterij, speciaalzaak en horeca waar drank een belanrgijke rol speelt in het aanbod en de beleving voor de klanten cq gasten.

 

Gedurende het event kunnen verschillende tastings en seminars worden bijgewoond. Hiervoor zijn 2 speciale seminar ruimtes ingericht. Tickets hiervoor komen begin september beschikbaar. Tickethouders ontvangen een link waarmee deze kunnen worden geboekt. 

 

Kaarten kunnen worden aangevraagd via onderstaande button of bij de standhouders. Elke aanvraag wordt los beoordeeld, na goedkeuring worden de tickets opgestuurd. Deze dienen nog wel te worden gepersonaliseerd.

Tijdens het event zijn alle dranken gratis te proeven. Wel wordt verantwoord alcoholgebruik door de organisatie en de standhouders als leidraad gebruikt voor het schenken van alcohol. Houd zelf ook de limiet in de gaten en drink niet als u zelf nog met de auto of fiets naar huis moet rijden. Maar ook als u met het OV of als passagier meerijdt is het belangrijk uw limiet zelf goed in de gaten te houden. Er is voldoende water op het event aanwezig om goed gehydrateerd te proeven.


Er zal dit jaar voldoende eten te krijgen zijn, zowel koud als warm. Ook is er onbeperkt koffie beschikbaar gesteld voor alle bezoekers door onze partner Buscaglione. Maandagmiddag zal het dj collectief van De Kopstootbar zorgen voor het nodige entertainment.


De openingstijden zijn op beide dagen 11:00 – 19:00.

PLATTEGROND & MERKEN

TAOD '22

FAQ & PRAKTISCH

TAOD '22