TAOD ’22

Wat is The Art Of Drinks

Welkom bij The Art Of Drinks, hèt evenement om alles te ontdekken over de kunst van het maken van wijn, bier, gedistilleerd en mixers. Hier ontmoet je de makers van de mooiste dranken, hoor je hun verhalen en kun je meteen proeven van al het moois dat zij te bieden hebben. Met het proefglas dat je bij binnenkomst krijgt kun je de meeste dranken gewoon proeven zonder bij te betalen. De meer bijzondere en exclusieve dranken zijn tegen een kleine bijbetaling te proeven. Natuurlijk kun je ook een heel glas van je favoriete cocktail, lomgdrink, bier of wijn bestellen! Op The Art Of Drinks ontdek je de nieuwste trends op het gebied van cocktails, de spannendste mezcals, meest exotische rums en meest exclusieve whisky’s.

 

Tastings

Het programma voor zaterdag 29 oktober is opgebouwd uit een aantal bijzondere tastings, die los bij te boeken zijn. 

15:30 – 16:00   Tasting Belgisch Bier – onder leiding van Bert Kuperus.

15:30 – 16:15    Mezcal tasting – onder leiding van David Trampe. Hij neemt je mee door Oaxaca aan de hand van 7 mezcals.

16:30 – 17:00  Wijntasting met Edgaras Razminas, Michelin Sommelier van het jaar 2020. Het wordt gekkenhuis.

16:45 – 17:30  Whisky & Whiskey met CityGuys. Een bloemrijke tasting van diverse graanstooksels uit diverse delen van de wereld.

17:30 – 18:00 Tasting Douglas Laing whisky’s onder leiding van Valentijn Klop. De onderscheidende whiskyblender Douglas Laing weet door z’n unieke contacten de mooiste single malts samen te brengen in zijn eigen blends.

18:00 – 18:45  Most luxurious Whisky Tasting. Je proeft hier 7 whisky’s die gezamelijk een winkelwaarde van € 10.000 vertegenwoordigen.

BOEK JE TASTINGS HIER. Let even op: je ook een gewoon ticket nodig, die boek je met de button rechts bovenin (pssst: gebruik code EARLYBIRD22).

Victor Abeln Cocktail Consult

Je kan tussen 15:00 en 18:30 terecht bij Victor Abeln en van hem een persoonlijk cocktail consult krijgen! Het werkt heel eenvoudig: je zoekt hem op, gaat gezellig bij hem zitten en hij gaat jou een paar vragen stellen. Zo komt hij met dè perfecte cocktail voor jou, die je meteen (gratis) kan halen bij de aangegeven stand!

Foodstands

Tijdens het event kun je bij verschillende foodstands terecht voor een lekkere borrelplank, hamburger of gewoon een frietje. Je kan op onze heerlijke fauteuils en banken even gaan chillen met een lekker drankje en hapje.

Dinner experience

Voor de fijnproevers onder jullie hebben we een bijzondere experience: Edgaras Razminas, Michelin Sommelier van het jaar 2020, host een pop-up restaurant waar je van een 2 gangen diner met wijnpairing kan genieten. Boek je tafeltje hieronder!

Feestje

Ook wordt er een klein feestje gebouwd door het collectief van De Kopstootbar. Zij geven de laatste uurtjes van het event eerste een DIscoBingo en gaan daarna de volumeknop flink opentrekken om ook de roemruchte dancehistorie van de Gashouder in ere te houden.

PLATTEGROND & MERKEN

TAOD '22

FAQ & PRAKTISCH

TAOD '22