TAOD ’22

Welkom bij The Art Of Drinks, hèt evenement om alles te ontdekken over de kunst van het maken van wijn, bier, gedistilleerd en mixers. Hier ontmoet je de makers van de mooiste dranken, hoor je hun verhalen en kun je meteen proeven van al het moois dat zij te bieden hebben. Met het proefglas dat je bij binnenkomst krijgt kun je de meeste dranken gewoon proeven zonder bij te betalen. De meer bijzondere en exclusieve dranken zijn tegen een kleine bijbetaling te proeven. Natuurlijk kun je ook een heel glas van je favoriete bier, wijn of mix bestellen! 

 

Tijdens het event zijn verschillende masterclasses in tastings. Hiervoor zijn 2 area’s speciaal ingericht zodat je rustig zittend kan luisteren en proeven, uiteraard met koptelefoon op, Deze tastings zijn binnenkort (bij) te boeken. Ook in de stands zelf vinden tastings plaats, hiervoor kun je zelf navraag doen in de stands. 

 

Tijdens het event kun je bij verschillende foodstands terecht voor een lekkere borrelplank, hamburger of gewoon een frietje. Je kan op onze heerlijke fauteuils en banken even gaan chillen met een lekker drankje en hapje.

 

Ook wordt er een klein feestje gebouwd door het collectief van De Kopstootbar. Zij zullen de laatste uurtjes van het event de volumeknop flink opentrekken om ook de roemruchte dancehistorie van de Gashouder in ere te houden. 

PLATTEGROND & MERKEN

TAOD '22

FAQ & PRAKTISCH

TAOD '22