TAOD ’23 B2B

The Art Of Drinks B2B is een invite-only event waar producenten, importeurs en distributeurs van bier, wijn, gedistilleerd en non-alcoholisch hun mooiste dranken laten proeven. The Art Of Drinks is op zondag 29 en maandag 3o oktober 2023 exclusief toegankelijk voor slijterij, speciaalzaak en horeca waar drank een belangrijke rol speelt in het aanbod en de beleving voor de klanten cq gasten.

 

Gedurende het event kunnen verschillende tastings en seminars worden bijgewoond. Hiervoor zijn 2 speciale seminar ruimtes ingericht, compleet met koptelefoons zodat alles goed kan worden gevolgd. Tickets hiervoor komen half september beschikbaar. Tickethouders ontvangen een link waarmee deze kunnen worden geboekt. 

Kaarten kunnen binnenkort worden aangevraagd via onderstaande button of bij de standhouders. Elke aanvraag wordt los beoordeeld, na goedkeuring worden de tickets opgestuurd. Deze dienen nog wel te worden gepersonaliseerd.

Tijdens dit besloten event zijn alle dranken gratis te proeven. Wel wordt verantwoord alcoholgebruik door de organisatie en de standhouders als leidraad gebruikt voor het schenken van alcohol. Houd zelf ook de limiet in de gaten en drink niet als u zelf nog met de auto of fiets naar huis moet rijden. Maar ook als u met het OV of als passagier meerijdt is het belangrijk uw limiet zelf goed in de gaten te houden. Er is voldoende water op het event aanwezig om goed gehydrateerd te proeven. Bezoekers die onverhoopt toch teveel alcohol hebben genuttigd en zich daardoor niet meer kunnen houden aan de huisregels van The Art Of Drinks zullen van het evenement worden verwijderd.

 

 

Er zal dit jaar voldoende eten te krijgen zijn, zowel koud als warm. Ook is er onbeperkt koffie beschikbaar gesteld voor alle bezoekers door onze partner Buscaglione. 

 

De openingstijden zijn op beide dagen 11:00 – 19:00

TASTINGS ZONDAG 29 OKTOBER

 

 

 

Het programma hiervoor zal in de loop van het jaar worden gepubliceerd. 

TASTINGS MAANDAG 31 OKTOBER

 

Het programma hiervoor zal in de loop van het jaar worden gepubliceerd. 

PLATTEGROND & MERKEN

TAOD '23

FAQ & PRAKTISCH

TAOD '23