TAOD ’23

Wat is The Art Of Drinks

Welkom bij The Art Of Drinks, hèt evenement om alles te ontdekken over de kunst van het maken van wijn, bier, gedistilleerd en mixers. Hier ontmoet je de makers van de mooiste dranken, hoor je hun verhalen en kun je meteen proeven van al het moois dat zij te bieden hebben. Met het proefglas dat je bij binnenkomst krijgt kun je de meeste dranken gewoon proeven zonder bij te betalen. De meer bijzondere en exclusieve dranken zijn tegen een kleine bijbetaling te proeven. Natuurlijk kun je ook een heel glas van je favoriete cocktail, lomgdrink, bier of wijn bestellen! Op The Art Of Drinks ontdek je de nieuwste trends op het gebied van cocktails, de spannendste mezcals, meest exotische rums en meest exclusieve whisky’s.

 

Tastings

Ook dit jaar zullen we weer een bijzonder programma voor je samenstellen. Zodra dit bekend is kunnen tickets hiervoor worden geboekt via onze website.

Foodstands

Tijdens het event kun je bij verschillende foodstands terecht voor een lekkere borrelplank, hamburger of gewoon een frietje. Je kan op onze heerlijke fauteuils en banken even gaan chillen met een lekker drankje en hapje. Vorig jaar waren de wachttijden te lang doordat het drukker was dan we hadden verwacht, dat gaan we dit jaar dus beter aanpakken!

Dinner experience

Ook in 2023 zullen we weer een 2-gangen dinner experience bieden. Deze zal worden begeleid door een bekende sommelier. Tickets hiervoor zijn te boeken zodra de ticketverkoop start.

Discobingo

De tent gaat uiteraard ook nog even op z’n kop met de discobingo. Hier kunnen weer zeer smakelijke prijzen worden gewonnen. Valse bingo leidt trouwens dit jaar wél tot het verplicht zingen van een liedje. Dat je het alvast weet!

PLATTEGROND & MERKEN

TAOD '22

FAQ & PRAKTISCH

TAOD '22