TAOD ’24 B2B

The Art Of Drinks B2B is een invite-only event waar producenten, importeurs en distributeurs van bier, wijn, gedistilleerd en non-alcoholisch hun mooiste dranken laten proeven. The Art Of Drinks is op zondag 29 en maandag 3o oktober 2023 exclusief toegankelijk voor slijterij, speciaalzaak en horeca waar drank een belangrijke rol speelt in het aanbod en de beleving voor de klanten cq gasten.


Gedurende het event kunnen verschillende tastings en seminars worden bijgewoond. Hiervoor zijn 2 speciale seminar ruimtes ingericht, compleet met koptelefoons zodat alles goed kan worden gevolgd. Tickets hiervoor komen half oktober beschikbaar. Tickethouders ontvangen een link waarmee deze kunnen worden geboekt. 


Kaarten voor de zondag en de maandag kunnen worden gekocht via onze ticketshop. Via standhouders en de organisatie kunnen codes worden aangevraagd voor een gratis ticket. 

Let bij het aanvragen van een code op het volledig invullen van het formulier zodat je aanvraag goed kan worden beoordeeld.

Tijdens dit besloten event zijn alle dranken gratis te proeven. Wel wordt verantwoord alcoholgebruik door de organisatie en de standhouders als leidraad gebruikt voor het schenken van alcohol. Houd zelf ook de limiet in de gaten en drink niet als u zelf nog met de auto of fiets naar huis moet rijden. Maar ook als u met het OV of als passagier meerijdt is het belangrijk uw limiet zelf goed in de gaten te houden. Er is voldoende water op het event aanwezig om goed gehydrateerd te proeven. Bezoekers die onverhoopt toch teveel alcohol hebben genuttigd en zich daardoor niet meer kunnen houden aan de huisregels van The Art Of Drinks zullen van het evenement worden verwijderd.

 

 

Er zal dit jaar voldoende eten te krijgen zijn, zowel koud als warm. 

 

 

De openingstijden zijn op beide dagen 11:00 – 19:00

TASTINGS ZONDAG 29 OKTOBER

 

 

 

Area 1

12:00 – 12:30 An introduction to sake & foodpairing

13:00 – 13:30 PHD Whisky Masterclass (Bruichladdich, Port Charlotte)

14:00 – 14:30 Ron Colón – Bridging Worlds

15:00 – 15:30 Bodegas Portia: A three-pointed star in the heart of Ribera del Duero

16:00 – 16:30 Alternatieve cocktails at home/low abv cocktails, mastered by Cointreau

17:00 – 17:30 Glencadam: Distilling the unique East Highland style whisky since 1825

 

Area 2

11:45 – 12:30 Van Ierse grond tot jouw glas – de magie van Clonakilty Whiskey onthuld door Paddy Gilley.

13:00 – 13:45 Discover the Bruxo range and how to drive and attract your customer on this craft spirit

14:15 – 15:00 Seminar GlenAllachie & Meikle Tòir: Led by industry legend, Billy Walker

15:30 – 16:15 A deep dive into South-African wines led by Cape Wine Master Junel van der Merwe

16:45 – 17:30 Waterford – Mark ReynierWaterford Whisky: The Quest to Unearth Whisky’s Most Natural Flavours

18:00 – 18:30 Glengoyne unhurried since 1883 VS Tamdhu matured in 100% Oloroso Sherry casks

TASTINGS MAANDAG 30 OKTOBER

 Area 1

13:00 – 13:30 An introduction to sake & foodpairing

14:00 – 14:30 PHD Whisky Masterclass (Bruichladdich, Port Charlotte)

15:00 – 15:30 Talisker – Taste the surge of sweet smoke & sea salt

16:00 – 16:30 Tahbilk: one of Australia’s most iconic and historic family owned wineries

17:00 – 17:30 Modern Cocktail Trends, mastered by Cointreau

18:00 – 18:30 Takamaka Rum – Proef tropische rum gemaakt met Seychelse passie – Nicolas D’offay neemt je mee in de wereld van de Seychellen met rum en chocola.

Area 2

12:00 – 12:45 Turntable Whisky Tasting – Laat je smaakpapillen meeslepen op een melodie van kwaliteit en transparantie – Ontdek de harmonie tussen muziek en whisky met eigenaar en Master Blender Alasdair Stevenson

13:00 – 13:45 Baladin: discover the 100% Italian ART-ISANAL beer

14:15 – 15:00 Franklin & Sons: Remarkable Drinks, Without Compromise

15:30 – 16:15 Baba au Rum: The story so far. Maybe the World’s Best Rum Bar.

16:45 – 17:30 THE MEZCAL JOURNEY” by the fisherman of dreams

17:45 – 18:30 Smokehead – The Ultimate Flavour

PLATTEGROND & MERKEN

TAOD '23

FAQ & PRAKTISCH

TAOD '23