TAOD ’24 B2B

The Art Of Drinks B2B is een invite-only event waar producenten, importeurs en distributeurs van bier, wijn, gedistilleerd en non-alcoholisch hun mooiste dranken laten proeven. The Art Of Drinks is op zondag 27 en maandag 28 oktober 2024 exclusief toegankelijk voor slijterij, speciaalzaak en horeca waar drank een belangrijke rol speelt in het aanbod en de beleving voor de klanten cq gasten.


Gedurende het event kunnen verschillende tastings en seminars worden bijgewoond. Hiervoor zijn 2 speciale seminar ruimtes ingericht, compleet met koptelefoons zodat alles goed kan worden gevolgd. Tickets hiervoor komen half oktober beschikbaar. Tickethouders ontvangen een link waarmee deze kunnen worden geboekt. 


Kaarten voor de zondag en de maandag kunnen worden gekocht via onze ticketshop. Via standhouders en de organisatie kunnen codes worden aangevraagd voor een gratis ticket. 

Let bij het aanvragen van een code op het volledig invullen van het formulier zodat je aanvraag goed kan worden beoordeeld.

Tijdens dit besloten event zijn alle dranken gratis te proeven. Wel wordt verantwoord alcoholgebruik door de organisatie en de standhouders als leidraad gebruikt voor het schenken van alcohol. Houd zelf ook de limiet in de gaten en drink niet als u zelf nog met de auto of fiets naar huis moet rijden. Maar ook als u met het OV of als passagier meerijdt is het belangrijk uw limiet zelf goed in de gaten te houden. Er is voldoende water op het event aanwezig om goed gehydrateerd te proeven. Bezoekers die onverhoopt toch teveel alcohol hebben genuttigd en zich daardoor niet meer kunnen houden aan de huisregels van The Art Of Drinks zullen van het evenement worden verwijderd.

 

Er zal ook deze editie heerlijk eten te koop zijn, zowel koud als warm.

 

De openingstijden zijn op beide dagen 11:00 – 19:00

TASTINGS ZONDAG 27 OKTOBER

Area 1

 

Area 2

 

TASTINGS MAANDAG 28 OKTOBER

Area 1

Area 2

 

PLATTEGROND & MERKEN

TAOD '23

FAQ & PRAKTISCH

TAOD '24