The Art of Drinks 2021

The Art of Drinks 2021

Het gaat nog even duren, maar in oktober 2021 zal de eerste editie van The Art Of Drinks plaatsvinden. Dit nieuwe evenement zal volledig draaien om de mooiste bieren, wijnen en dranken. De makers ervan staan centraal, net als zij die ermee werken. Zo laten ze gezamenlijk zien hoe je met deze heerlijke producten de lekkerste foodpairings en cocktails kan maken.

 

The Art of Drinks (TAOD’21) zal plaatsvinden op zaterdag 30 oktober, zondag 31 oktober en maandag 1 november. Elke dag zal in het teken staan van een andere doelgroep. De zaterdag is toegankelijk voor consumenten, waarbij tickets voor de entree kunnen worden gekocht via deze website. De zondag en maandag zullen exclusief toegankelijk zijn voor professionals. Hierbij zal het programma op zondag 30 oktober meer toegespitst zijn op slijterijen en wijnspeciaalzaken. Maandag 1 november zal het programma meer afgestemd zijn op de horeca ondernemer, bartenders en sommeliers.

 

Foodpairing

Het centrale thema voor TAOD’21 is Foodpairing. Alle standhouders worden uitgedaagd om creaties te tonen die hun wijn, bier, soda of distillaat zo mooi mogelijk laten shinen. Hierbij staan wijnmakers, sterkstokers en bierbrouwers zij aan zij met chefs, bartenders en sommeliers om het beste van alle vakgebieden samen te brengen. Hier kun je inspiratie opdoen om thuis na te maken of om in je eigen onderneming aan je gasten te serveren.

 

Sprekers & tastings

Elke dag zal een selectie sprekers het podium krijgen om die dag de aanwezigen te inspireren. Per dag zal er een ander programma zijn, om zodoende optimaal aan te sluiten bij de belevingswereld en interesses van die doelgroep. Hierbij zal een deel van de sprekers door onszelf worden geprogrammeerd. Dit kunnen sprekers uit de drankenwereld zijn, maar je kunt hier ook onverwachte sprekers vinden die uit een totaal ander vakgebied komen. Daarnaast is er ook een podium dat door de standhouders gevuld zal worden. Ook zullen gedurende alle dagen tastings plaatsvinden van verschillende wijne, bieren en dranken.

 

Gashouder Amsterdam

Een event dat graag wil inspireren kan niet zonder een inspirerende locatie. Daarom is gekozen voor de Amsterdamse Gashouder. De iconische locatie is het perfecte decor voor TAOD’21 door de industriële inrichting.

 

TAOD’21 & Corona

We weten natuurlijk niet hoe richting oktober 2021 de ontwikkelingen zullen zijn met betrekking tot het Corona-virus. We hebben de data voor 2022 ook al vastgelegd, zodat we het event kunnen verschuiven als dat vanuit overheidswege verplicht wordt of als dat gewoon de meest verstandige keuze is. Op deze pagina zullen we alle informatie over het evenement gaan publiceren. Hier kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat we je op de hoogte kunnen houden. We versturen niet alleen nieuwsbrieven over het event, maar ook over de nieuwtjes uit de drankenwereld.

Geen reactie's

Geef een reactie