Tickets & Info

Tickets & info

The Art Of Drinks bestaat uit 2 onderdelen: 30 oktober is het een evenement, speciaal voor consumenten, waarvoor tickets te koop zijn. Op zondag 31 oktober en maandag 1 november is The Art Of Drinks een beurs voor retail en horeca. Kaarten hiervoor zijn uitsluitend via standhouders aan te vragen.

 

Tijdens het evenement zijn veel bieren, wijnen en dranken gratis te proeven. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een proefglaasje voor sterk en mixers. Bij de wijn- en bierstands zijn speciale proefglazen beschikbaar. Voor de meer bijzondere wijnen, bieren en spirits moet een klein bedrag worden bijbetaald. Met name bij whisky’s wordt een bijbetaling gevraagd, maar deze worden dan in mooie whisky proefglazen geserveerd. Ook kunnen bij sommige stands longdrinks en cocktails worden gekocht met muntjes.

 

Corona

Met de huidige maatregelen mogen we 75 % van onze capaciteit benutten. De 1.5 meter afstand hoeft tijdens het event niet te worden aangehouden. Omdat de maatregelen in aanloop naar het event wel weer kunnen worden aangescherpt verkopen we de tickets in 2 tijdsloten. In principe zijn alle tickets de hele dag geldig, behalve als we door de overheid als doorstroomevenement moeten worden ingericht.

Praktische informatie

Zaterdag 30 oktober:  14:00 – 22:00

Zondag 31 oktober:  11:00 – 19:00

Maandag 1 november: 11:00 – 19:00

Locatie: Gashouder & Transformatorhuis, Westergas Amsterdam

 

Proeven zit bij de entreeprijs van € 25 inbegrepen met het gratis proefglaasje.

Voor speciale wijnen en dranken moet iets worden bijbetaald.

Cocktails en longdrinks zijn te koop in de stands.


De tickets worden verkocht op tijdslot. Met de huidige maatregelen zijn de tickets de hele dag geldig. Mochten de maatregelen echter worden aangescherpt, dan kan het evenement tòch doorgaan met deze tijdsloten. Elke kaarthouder wordt dan gecompenseerd met aan € 5 muntjes, te besteden op The Art Of Drinks.


The Art Of Drinks is uitsluitend toegankelijk met een geldig toegangsbewijs, een negatieve coronatest/vaccinatiebewijs en voor 18+. Kinderen en huisdieren zijn niet toegestaan om mee te nemen naar The Art Of Drinks.

Heb je al een ticket maar wil je nog een seminar of tasting bijboeken? Gebruik daarvoor onderstaande knop! 

Let op: een geldig toegangsticket is vereist om een seminar/tasting bij te wonen.