Partners

Partners

Zonder de juiste partners kan The Art Of Drinks niet de optimale beleving creëren. UIt elk vakgebied hebben we daarom de absolute uitblinker op het gebied van kwailiteit en service gevraagd om ons evenement te ondersteunen. Hieronder zie je welke bedrijven je tegen gaat komen tijdens je ontdekkingsreis.

APS GLASS & BAR SUPPLY

APS Glass & Bar Supply is al 15 jaar leidend op het gebied van alles dat met cocktails en gastvrijheid te maken heeft. Tijdens The Art Of Drinks zullen zij al het glaswerk verzorgen, van welkomstglas tot cocktailcoupe.

WINTERHALTER

De heilige graal onder de vaatwassers is zonder meer Winterhalter. Streeploos schone glazen direct uit je vaatwasser zijn nu de norm. Nooit meer na afloop de glazen handmatig drogen. Tijdens The Art Of Drinks verzorgen zij al het spoelwerk.

HOSHIZAKI

Voor de mooiste cocktails en longdrinks is er maar 1 merk dat de beste ijsbokjes en crushed ijs produceert: Hoshizaki. Dit Japanse is al decennia lang de norm op het gebied van ijs produceren. Logischerwijs zijn zij de ijspartner van The Art Of Drinks.

WESTERGAS

Dit evenemententerrein streeft volledige circulariteit en duurzaamheid na. Dit doen zij onder andere door slimme productiestromen, zonnepanelen en minimalisering van afval.