extensie – press

The Art Of Drinks B2B is een invite-only event waar producenten, importeurs en distributeurs van bier, wijn, gedistilleerd en non-alcoholisch hun mooiste dranken laten proeven. The Art Of Drinks is op zondag 27 en maandag 28 oktober 2024 exclusief toegankelijk voor slijterij, speciaalzaak en horeca waar drank een belangrijke rol speelt in het aanbod en de beleving voor de klanten cq gasten.

 

 

Op maandag 28 oktober is iedereen die zich bezighoudt met het creëren van content met dranken welkom om een deep-dive te doen in de wereld van distillaten, bier, wijn, mixers en innovaties. Hier kun je alle nieuwe trends ontdekken, met merken kennismaken en gegevens uitwisselen voor toekomstige samenwerkingen. Alle relevante importeurs, producenten en distributeurs zijn aanwezig op The Art Of Drinks.

 

We verwelkomen je vanaf 11:00. Bij binnenkomst wordt je ingedeeld op basis van jouw belangrijkste focus (bv whisky, bier, wijn of cocktails), waarna elke groep een korte rondleiding krijgt. Daarna kun je zelf de Kromhouthal verkennen, of deelnemen aan een van de vele tastings en seminars. Ook krijg van je van ons een lekkere lunch.

 

Ook PR professionals zijn welkom op deze dag, mits een klant op het event aanwezig is als standhouder. Staat er geen klant als standhouder op het event dan beoordelen we je aanvraag los en is een bezoek uitsluitend mogelijk na goedkeuring van de aanvraag.


Tijdens dit besloten event zijn alle dranken gratis te proeven. Wel wordt verantwoord alcoholgebruik door de organisatie en de standhouders als leidraad gebruikt voor het schenken van alcohol. Houd zelf ook de limiet in de gaten en drink niet als je zelf nog met de auto of fiets naar huis moet rijden. Maar ook als je met het OV of als passagier meerijdt is het belangrijk je limiet zelf goed in de gaten te houden. Er is voldoende water op het event aanwezig om goed gehydrateerd te proeven.


De openingstijden zijn op beide dagen 11:00 – 19:00

TASTINGS ZONDAG 27 OKTOBER

Area 1

 

Area 2

 

TASTINGS MAANDAG 28 OKTOBER

Area 1

Area 2

 

PLATTEGROND & MERKEN

TAOD '23

FAQ & PRAKTISCH

TAOD '24