Programma

Programma

Het programma voor zaterdag 28 oktober is opgebouwd uit een aantal bijzondere tastings. Deze kun je boeken als je ook je entreebewijs scoort. Heb je die al eerder gekocht? Gebruik dan de link onderaan het schema om deze tastings los bij te boeken.


15:30 – 16:00   Phebus Wijnen (Argentinië, met Nicola Pattison)

15:30 – 16:15    Mezcal tasting – onder leiding van David Trampe. Hij neemt je mee door Oaxaca aan de hand van 5 mezcals

16:30 – 17:00   Tasting Sake met Japan & Sakenomism 

16:45 – 17:30  Mysterytastying met CityGuys en Cane & Grain

18:30 – 19:00  La Maison Du Whisky. Mystery line-up van de grootste whiskydistributeur van Europa

18:00 – 18:45 The GlenAllachie (met Billy Walker – ticket nog niet in de voorverkoop)


BOEK JE TASTINGS HIER. Let even op: je ook een gewoon ticket nodig, die boek je met de button rechtsbovenin. 

Zaterdag 28 oktober 2023

Deze dag is de consument welkom om The Art of Drinks te bezoeken. Liefhebbers van wijnen, bieren en cocktails kunnen hier in tientallen stands de mooiste combinaties met foodpairing proeven. Kaartjes zijn via deze pagina te koop.

Zondag 29 oktober 2023

Op deze dag zijn professionals die werkzaam zijn in slijterijen, wijnspeciaalzaken en de horeca welkom.
Het programma zal deze dag met name gericht zijn op ondernemers uit de retail. Uiteraard zijn alle professionals welkom om op deze dag inspiratie op te doen. Kaarten zullen via toewijzing beschikbaar zijn. 


Maandag 30 oktober 2023

Ook op deze dag zijn professionals uit de horeca, slijterijen en wijnspeciaalzaken welkom. Het programma zal hoofdzakelijk gevuld worden met sprekers, die gespecialiseerd zijn in horeca of inspiratie bieden vanuit een ander vakgebied voor deze doelgroep. Kaarten zullen via toewijzing beschikbaar zijn.