Programma

Programma

The Art Of Drinks is een totaal nieuw evenement en platform, geheel gewijd aan de mooiste dranken. Hier kun je alles vinden op het gebied van wijn, bier, gedistilleerd en non-alcoholisch. Tijdens The Art Of Drinks kun je bij de ruim 65 stands proeven van de meest bijzondere bieren, wijnen, distillaten en mixers.

Zaterdag 30 oktober 2021

Deze dag is de consument welkom om The Art of Drinks te bezoeken. Liefhebbers van wijnen, bieren en cocktails kunnen hier in tientallen stands de mooiste combinaties met foodpairing proeven. Kaartjes zullen via deze pagina te koop zijn. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief als je het direct wilt horen als de tickets in de verkoop zijn!

Zondag 31 oktober 2021

Op deze dag zijn professionals die werkzaam zijn in slijterijen, wijnspeciaalzaken en de horeca welkom.
Het programma zal deze dag met name gericht zijn op ondernemers uit de retail. Uiteraard zijn alle professionals welkom om op deze dag inspiratie op te doen. Kaarten zullen via toewijzing beschikbaar zijn. 

Schrijf je in via deze link om te horen wanneer de inschrijving geopend is.

Maandag 1 november 2021

Ook op deze dag zijn professionals uit de horeca, slijterijen en wijnspeciaalzaken welkom. Het programma zal hoofdzakelijk gevuld worden met sprekers, die gespecialiseerd zijn in horeca of inspiratie bieden vanuit 

   een ander vakgebied voor deze doelgroep. Kaarten zullen via toewijzing beschikbaar zijn.
Schrijf je in via deze link om te horen wanneer de inschrijving geopend is.