Consumenten

ZATERDAG 30 OKTOBER

The Art Of Drinks is een totaal nieuw evenement en platform, geheel gewijd aan de mooiste dranken. Hier kun je alles vinden op het gebied van wijn, bier, gedistilleerd en non-alcoholisch. Tijdens The Art Of Drinks kun je bij de ruim 70 stands proeven van de meest bijzondere bieren, wijnen, distillaten en mixers.


Zaterdag 30 oktober is toegankelijk voor iedereen die 18+ is en van het ontdekken van de mooiste dranken houdt. Voor deze dag zijn kaartjes te koop. Tijdens het evenement kun je veel dranken proeven, dat is bij de entreeprijs inbegrepen. Voor exclusieve wijnen en dranken wordt een bijtaling worden gevraagd, maar dan drink je ook wel echt iets speciaals! Tijdens het evenement zijn seminars en proeverijen die tegen hele een kleine bijbetaling bij te wonen zijn.


Er staat wat foodtrucks met lekker borrelhappen en dikke frieten die je met een lekkere cocktail of goed glas bier kan wegspoelen. 


Hieronder vind je een totaaloverzicht van alle merken die je kan proeven op de eerste editie van The Art Of Drinks. We hopen je daar te zien!

Merken

Vodka
Cognac
Non-alcoholisch