Ontdek Woodford Reserve Bourbon dit voorjaar bij vier van de beste cocktailbars

Ontdek Woodford Reserve Bourbon dit voorjaar bij vier van de beste cocktailbars

Beoordeel dit

Dit voorjaar, iedere maandag van 13 maart t/m 3 april nodigt Woodford Reserve, ‘s werelds bestverkopende super-premium Amerikaanse whiskey, cocktailliefhebbers uit om hun zintuigen te laten prikkelen tijdens A Spectacle For The Senses: 5 multisensorische evenementen in de Nederlandse hoofdstad. Zo geniet je onder meer van unieke Woodford Reserve cocktails tijdens een foodpairing met 101 Gowrie & Sins of Sal of met de ultieme gastronomische borrelplank van Amsterdams sterrenrestaurant Daalder* bij Flying Dutchmen Cocktails.

Mike Korthout, Brand Activation Manager Woodford Reserve, vertelt: “Woodford Reserve presenteert met trots A Spectacle For The Senses, een beleving die zoveel meer is dan enkel het drinken van een cocktail. Samen met 4 van de beste cocktailbars in Amsterdam hebben we een verrassend programma samengesteld waarbij zintuigen worden geprikkeld en unieke ervaringen worden gecreëerd. Zo beginnen we de week goed en laten we het maandaggevoel ver achter ons. ”

Woodford Reserve & Flying Dutchmen Cocktails presents: de ultieme borrelplank by Daalder*

Flying Dutchmen Cocktails slaat eenmalig de handen ineen met Amsterdams sterrenrestaurant Daalder* van chef Dennis Huwaë. Bereid je voor op de meest gastronomische borrelplank met bijpassende Woodford Reserve cocktails die zorgen voor een spektakel van de zintuigen zoals je deze nooit eerder hebt beleefd.

Event details:

Prijs: €45 per persoon incl. bites en twee cocktails
Reserveren via Flying Dutchmen Cocktails, zie @flyingdutchmencocktails voor meer informatie.

Datum: 13 maart van 17:00 uur tot 18:30 uur en 18:30 tot 20:00
Locatie: Singel 460, 1017 AW Amsterdam

Woodford Reserve & Sins of Sal presents: Alex Haupt, 101 Gowrie

Breng de cocktails van Sins of Sal en de gerechten van 101 Gowrie samen en je hebt garantie voor een knallend spektakel. Geniet van een unieke pairing met cocktails van Martin Eisma, bar manager Sins of Sal en de meest ultieme bar bites van Alex Haupt, eigenaar van het bekende restaurant 101 Gowrie en bekend van de Netflix serie The Final Table, voor een ervaring die je niet wil missen!

Event details:

Prijs: €20 per persoon incl. welkomstcocktail en bite, daarna á la carte
Reserveren via Sins of Sal, zie @sinsofsal voor meer informatie.

Datum: 20 maart van 18:00 uur tot 20:30 uur en 20:30 tot 23:00
Locatie: Westerstraat 86, 1015 MN Amsterdam

De keuken van Sins of Sal

 

Woodford Reserve & Pulitzer’s Bar presents: Cocktails to surprise

Strijk op 27 maart neer in de mooiste hotelbar van de 9 Straatjes, Pulitzer’s bar. De tijdloze hotel bar van het karakteristieke vijfsterren Pulitzer Hotel heeft deze avond een speciaal menu met twee unieke cocktails. Bestel één van de twee Woodford Reserve specials en laat je verassen met wat er komen gaat.

Event details:
Reserveren via Pulitzer’s Bar

Datum: 27 maart van 20:00 uur tot 23:00 uur
Locatie: Prinsengracht 323, 1016 GZ Amsterdam

Woodford Reserve & Door 74 presents: A piece of art

Door 74, de iconische speakeasy bar ‘ergens’ op de reguliersdwarsstraat in Amsterdam, is op 3 april de afsluiter in de reeks van maandagen met Woodford Reserve. Deze laatste maandagavond zal Tim Lefevre, de barmanager van Door 74, jouw cocktail veranderen in een waar stukje kunst. Met wie? Daar kom je maar op één manier achter!

Event details:
Reserveren via Door 74

Datum: 3 april van 20:00 uur tot 23:00 uur
Locatie: Reguliersdwarsstraat 74, 1017 BN Amsterdam

Geen reactie's

Geef een reactie