TAOD ’24

Wat is The Art Of Drinks

Welkom bij The Art Of Drinks, hèt evenement om alles te ontdekken over de kunst van het maken van wijn, bier, gedistilleerd en mixers. Hier ontmoet je de makers van de mooiste dranken, hoor je hun verhalen en kun je meteen proeven van al het moois dat zij te bieden hebben. Met het proefglas dat je bij binnenkomst krijgt kun je de meeste dranken gewoon proeven zonder bij te betalen. De meer bijzondere en exclusieve dranken zijn tegen een kleine bijbetaling te proeven. Natuurlijk kun je ook een heel glas van je favoriete cocktail, longdrink, bier of wijn bestellen! Op The Art Of Drinks ontdek je de nieuwste trends op het gebied van cocktails, de spannendste mezcals, meest exotische rums en meest exclusieve whisky’s.

Tastings

Ook dit jaar hebben we een selectie spannende proeverijen voor je klaarstaan:

Tasting Area 1

15:30 – 16:00 Travel around the world with the mighty Malbec and taste the differences!

16:30 – 17:00 An introduction to sake & foodpairing

17:30 – 18:00 World Whisky: The Expression of the Origin of “Terroir”

Tasting Area 2

15:30 – 16:15 A 45-minute deepdive into the world of Mezcal

16:45 – 17:30 Beyond Mezcal met Cane & Grain

18:00 – 18:45 Seminar GlenAllachie & Meikle Tòir: Led by industry legend, Billy Walker

Proefpaspoort
 

Een bijzondere toevoeging dit jaar is het proefpaspoort. Hiermee koop je een strippenkaart die je langs 5 stands voert en waar je 5 verschillende dranken proeft. Deze dranken zijn ook los te krijgen tegen bijbetaling, maar wij maken een selectie voor je die je echt niet wilt missen!

 

 

Heb je al tickets voor The Art of Drinks, maar wil je seminars of proefpaspoorten bijboeken, klik dan op onderstaande link.

LET OP: Deze tickets zijn niet geldig zonder Entreebewijs voor The Art Of Drinks op zaterdag 28 oktober 2023.

Foodstands

Tijdens het event kun je bij verschillende foodstands terecht voor een lekkere borrelplank, hamburger of gewoon een frietje. Je kan op onze heerlijke fauteuils en banken even gaan chillen met een lekker drankje en hapje. Vorig jaar waren de wachttijden te lang doordat het drukker was dan we hadden verwacht, dat gaan we dit jaar dus beter aanpakken!

 

Discobingo & Silent Disco

De tent gaat uiteraard ook nog even op z’n kop met de discobingo. Hier kunnen weer zeer smakelijke prijzen worden gewonnen. Valse bingo leidt trouwens dit jaar wél tot het verplicht zingen van een liedje. Dat je het alvast weet!


Aansluitend zet het team van De Kopstootbar de boel nog even lekker op stelten.

PLATTEGROND & MERKEN

TAOD '23

FAQ & PRAKTISCH

TAOD '23